Dagens svamptur

Hej bloggen, har lite brottom så det får bli ett snabbt och kort inlägg, här kommer lite bilder från dagen då jag och systrarna plockade trattkantareller, blev knappt en dl. ^^ ingen tur idag + att säsången är ju typ slut så japp...


japp först hittade vi ju då en huggorm och det har jag ju letat efter hela sommaren för att fotografera men problemet var det att jag har letat efter en levande huggorm :/


dessa svampar var ju inte riktigt de svampar vi skulle plocka men jag kastade upp kameran ur väskan och fotade allt jag såg :)


Vi hittade ett ställe där vi trodde det skulle kunna finnas svamp och precis när vi skulle gå ur bilen och gå dit såg vi att en "liten" å/bäck var ivägen men vi hade turen med oss. det fanns ganska mycket stenar som vi kunde traska över ån med. Var dock hemskt rädd att kameran skulle falla i vattnet så jag gjorde en ordentlig inpackning utifall att. Här sitter syrran trapp (tripp trapp trull) på en av stenarna som kom till undsättning när vi skulle över vattnet.






på vägen hem stannade vi till vid stadsbondgården efter ett litet snack om hästfotografering och trull syrrans sambos föräldrars hästar (islänningar) som är så vackra :') Det är ju den vackraste hästrasen som finns typ :') *fota fota fota*

Måste gå nu, hej då kära bloggläsare :D glöm inte o kommentera :D


Hemma igen

Hej alla bloggläsare nu är jag hemma från Polen igen! Skönt men saknar t.om. Polen. När vi kom till det Hostel vi skulle sova på höll jag på o svimma och använda en natt min jacka och mitt badlakan som sängkläder ^^ men sen gick det bra, man vande ju sig, och de andra 2 personerna som helt plötsligt skulle sova i vårt rum (från paralellklassen som vi inte ens känner) dem flyttade ut efter första natten. Dem "sovde hellre på dass än med oss". Kul o höra eller? Nej det tyckte inte vi, här har vi varit inbjudande och försökt lära känna dem och så känns det som om VI har gjort nått mot dem? + att sen snacka dem skit om oss till en tredje tjej som dem tyckte skulle sova där inne helt plötsligt. Vi sa NEJ till det för att vi inte ville ha en till person som vi deffenetift inte ens vet va hon hette. Vi litar väl inte på någon vi inte känner?! Nej! Vi fick ju sen höra att vi anklagade den tredje tjejen för att vara tjuv blablabla KNAPPAST! Vi sa bara att vi inte litar på någon vi inte känner? Är det att anklaga någon för att vara tjuv?! GAAAAH blir tokig.

Berättar mer sen håller på med min första fullständiga människa i photoshop (med kropp o allt) här kommer en liten tjuvkik på det blivande ansiktet ^^


Då var det dags då!

Jahopp idag är ju då den dag som vi (9:orna) åker iväg till Polen för att b.l.a. besöka auschwitz/birkenau (ja det är ju själva meningen med resan) vi börjar vår långa resa kl: 17:45 och kommer på plats 02:00 (Ca) (som jag har berättat i ett annat inlägg)

Så detta är förmodligen sista inlägget innan vi åker! Kanske kan slänga in nått extra långt och intressant för er skull så ni får nått mer o läsa innan jag kommer tillbaka (natten mellan lördag och söndag)

Kram och hej då sålänge :)

Biltjuvar krockade i träd

Mjo, lita på all media som skrivs? Eller lita på klasskompisar? En ganska stor fråga. 

(tar bort allt som kan leda till personlig info.)


Minst ett par minderåriga biltjuvar krockade mot ett träd med en stulen bil på #### på fredagen.

Ett vittne såg när minst två minderåriga biltjuvar tog sig in i en bil på ###### och larmade polisen vid halv sex-tiden på fredagskvällen.

Text här också men som är onödigt i detta samahang.

– Tjuvarna har inte åldern inne, därför gick det inte så bra för dem att köra, säger ######, vakhavande befäl vid ########.

Polisen grep två pojkar, 15 och 16 år gamla, för stölden. Ytterligare en, möjligen två, hann springa iväg från polisen.


Nu ska vi se här. Engligt vad personen i fråga gick det inte alls till sådär, tror helt ärligt mer på den personen än media. Dem kanske inte ens befann sig på platsen utan har fått det från nån annan som i sin tur har fått det av en person, ni vet- kedjereaktion typ.

För det första, "Tjuvarna har inte åldern inne, därför gick det inte så bra för dem att köra", det var inte alls anledningen till varför dem krockade. Nix... okej visst det kan vara helt tvärt om att media har rätt men inte personen som kallas för "tjuven" i denna artikel. MEN jag tror faktiskt inte det, man har ju nog ganska ofta varit med om att media har dramatiserat saker och ting och ibland skrivit felaktiga saker.

Så vad ska man tro på? Fråga inte mig... 


Polskiii

Haha nu är det bara en dag kvar tills vi åker till POLEN! :D Imon kl: 17:30 ska vi samlas vid bussarna och ca. kl: 17:45 åker vi sen flyger vi till Katowice. Och därifrån väntar ca. 3 timmars bussresa och när vi är framme vid ett hostel ca. 02:00 ung. och sen kanske det tar 1 h för att komma i säng så kl: 03:00 kanske vi sover. Sen ska vi upp på morgonen o äta frukost m.m. det blir inte mycket söm den natten kan jag säga x]

Typ såhär ser flyget som vi åker med ut:




Bilder från resan kommer sen när vi har kommit hem och sen dess kommer det inte bli några inlägg!

(kommer hem natten mellan lördag och söndag)

Nått nytt?

Har ni märkt nått nytt i bloggen? :)

hehe jorrå ni märkte rätt, bloggdesignen är totalt om gjord! Allt är nyt färgen, bilderna, grundkoderna ja ALLT.

Innan har jag ju mest gjort om headern "bara" men nu ör allt omgjort :)

Hoppas ni gillade det :) Kommentera den gärna! :D

Här är den gamla samt nya bloggdesignen:

GAMLA:



NYA:





Kraaam Fotoiblodet

Chicco

Hejsan alla bloggläsare :D Nu kommer äntligen en bild på vår nya lilla kisse som nu även har fått ett namn :) Chicco blev det så nu heter dem alla nått på CH. Chilli, Chess och så Chicco, var svårt att acceptera namnet Chilli innan, gillade det inte så mkt, men nu är det ett jätte bra namn till sötnosen, likadant är det med Chicco krånglar när jag säger det, säger mest Sillen till den eftersom vi har kallat den det i några dagar. (Den hette Sillen på katthemmet vi skaffade honom från) Kommer även upp en liten bild på Chess men tyvär inte på Chilli hade inga bra bilder på honom ;)

Chicco (det nya knytet i familjen)


Chess (min kurremurre sötiz)


PS: Ni får ursäkta att katternas bakgrund är "lite" skrynklig men det blir så när man ska försöka hålla undan dem från att leka med det när dem blir fotograferade ;) Ska stryka det så småningom :)

Haha nedräkningen till Polen är snart över, SNART ÅKER VI! Men tar inte med mig systemkameran för nu ska vi helt plötsligt sova (i vårt 4 bedds rum som nu blev 6 bedds rum -.-) med två andra från paralellklassen så vi knappt känner och jag litar inte ens på dem i min klass så varför skulle jag lita på dem när jag absolut inte känner dem?!
Få nöja mig med en kompaktkamera :)


11 September

Hej kära bloggläsare, nu var det ett bra tag sen jag skrev i bloggen men jag har liksom tappat intresset lite nu när vi har små missar i huset :) Nu har vi dessutom en till :) en grå/vit, bild kommer snart. Totalt är det 3 små kissar men nu räcker det, dem måste ju få plats när dem blir stora också ^^, Snart åker 9:orna på min skola till Polen (det vill säga jag också) har mamma med mig och hon har ju varit med 2 ggr innan, när systrarna har varit där alltså, vi åker ju då till auschwitz/birkenau. På tal om förintelsen. Idag är det den 11 September, datumet som vi aldrig får glömma. Dagen då 3 flygplan flög rakt in i World Trade Center och Pentagon. Låt oss hålla en tyst minut för alla de som föll offer för både 11 September och förintelsen...

Spotify invite

hej alla kära bloggläsare, jag vet att jag ber om ganska mycket men detta blir förhoppningsvis sista gången. :)

Jag älskar musik och vill så gärna ha Spotify dum som jag var för längesen så tackade jag nej till en invite. Pucko typ x] men nu vill jag ha det :) så om du har en invite som du inte behöver kanske du möjligtvis skulle kunna ge mig den? *hund ögon*

tack på förhand kram fotoiblodet :D

RSS 2.0