Winter


Modell och foto: Jag.

Blev inte som jag tänkt men jag frös som bara den. Och då jag inte hade någon assistent (det vill säga ena syrran) så kunde jag inte fokusera på mig med kameran så lätt. Visst jag kunde ha ställt in på manuell fokus men iaf. Så jag fick skärpa upp bilden ganska mycket och därför blev den lite som den blev...

Gör om det på lördag och/eller söndag. Och då hjälper sis mig? Hopefully!


Försök säga den 3 ggr efter varandra utan paus!

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?

översättning: Hur mycket trä skulle ett murmeldjur hugga om ett murmeldjur skulle hugga trä?


Nu är det gjort!

Sådär nu har jag äntligen fotograferat! Nu ska bilderna bara redigeras och sen KLART!

Note


Mr. Potatohead

Såhär kul har jag just nu! Inte så kul alltså... Sökte på mr. potatohead på google och då kom en rolig filur upp, tänkte inte alls på det innan jag ritade denna. Det finns ju likheter! nej nu ska jag sluta prata för jag insåg precis hur meningslöst och boring det måste vara för er att läsa ett sånt här tråkigt inlägg!

Yes!!!

perfekt! igår funderade jag på hur jag skulle hinna fotografera dem där vinterbilderna innan det bli mörkt varje gång jag kommer hem från skolan men då måndagen är den dag vi slutar tidigast så skulle det inte vara möjligt! MEN idag kom jag på att på tisdagar slutar jag kl: 12:55 och hur kunde jag missa det? Måste ha varit trött igår! Så idag blir det alltså fotografering för då kommer jag vara hemma vid halv 2! superbra ju!

Nej nu måste jag sluta för nu börjar lektionen snart!

The Blind Side


En sann historia om den hemlöse tonåringen Michael Oher som inte vet någonting om familjelivet och än mindre om sport. Det han vet något om är Memphis gator och slitna kvarter.
Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock) lever ett bekvämt liv i den övre medelklassen och vet inte mycket om Michaels värld. Men när de en dag möts har han funnit ett hem och familjen Tuohy har funnit något som är minst lika bra: en son och en bror.

Denna berättelsen gick rakt in i mitt hjärta och jag rekomenderar den till alla! Så lägg ifrån er skräckisarna och aktionrullarna och ta och se denna filmen istället!

5 stjärnor av 5!


Lussekatt i Hallandsposten


Hjälp Chilli att bli en av årets 12 lussekatter på Hallandsposten.se!

SMS:a till 72 099 och skriv in HP LUSSEKATT K1, ditt namn och adress.
Exempel HP LUSSEKATT K1 Lusse Kattsson, Lussekattsgatan 1, Postnr. Halmstad

Ett sms kostar 5 kr men då är du automatiskt med och tävlar om 10x1 biobiljetter!

Röstningen pågår från 27 november till 8 december.


Vinner Chilli så hamnar han i en kalender! Kul va! :)

Klicka på bilden för att komma till Chillis sida på Hallandspostens Lussekattstävling!


HOME!

Nu är jag hemma igen! kunde inte säga i torsdags eller fredags att jag inte skulle skriva i helgen p.g.a. att vi skulle till dalarna över helgen och det var en överaskning så utifall att någon som inte borde läsa min blogg just då skulle få för sig att läsa den så skulle det ju inte längre vara någon överaskning. Men som sagt nu är jag hemma igen och nu fortsätter allt som vanligt igen. Kom hem vid 21:30 ungefär igår kväll åkte åkte från dalarna vid 11 tiden så det tog låååång tid men bättre att åka långsamt än inte komma hem i huvud taget! Det var vääldigt mycket snö nämligen!

Det var på ett ställe som det var extra läskigt, där låg det en bil i diket och sen när man hade kört ca. 100-200 meter så låg det ännu en bil i diket, och så var det ju mörkt blåsigt också. men men nu är jag hemma och jag lever!

Det var bara det jag ville säga! Ciao!

Tiden tickar iiinte snabbt må jag säga...


Datakunskap i 3 timmar, buss i 30 minuter sen hemma!

Rubriken säger allt jag ville säga!


Kanske...

Blir eventuellt fotografering idag iaf. Men det är inte säkert. Bara det är fint väder så gör jag det nog men det är ju det att jag slutar 16:00 idag och kommer inte hem förens tidigast 16:30. Så har det hunnit bli lite mörkt alltså så att solen har börjat gå ner (som den gör väldigt tidigt den här årstiden) så blir det inget men förhoppningsvis så. Det blir antingen idag eller nästa vecka isf!

Så nu tycker jag att vi håller tummarna på att det fortfarande är ljust när jag har kommit hem och gjort mig ordning och allt! Tar ju liksom också ett tag och fixa "all" utrustning och fixa vintersminkningen. Så ja...vi får väl helt enkelt se!

Ciao!

Matte om 10min.

Hejhopp allihopa! Som vanligt så har jag ingenting att göra så då är det ni som blir drabbade av mina YTTERST menignslösa och tråkiga blogginlägg. Sorry about that!

Blir iaf ingen fotografering idag, de där vinterbilderna som jag har pratat om alltså. Inte i morgon heller för då slutar jag sent och då har det nog hunnit börja bli lite mörkt och jag ska fota i så ljust ljus som möjligt, just för vinterkänslans skull.

I helgen kan jag inte så det får bli nästa vecka helt enkelt. Så det betyder också att ni inte kommer att få se den nya designen förns då. Eftersom att jag ska använda bilderna på den...

Blev kanske inte så fruktansvärt meningslöst inlägg för nu vet ni ju iaf hur det går med designen och hur länge ni behöver vänta. Så ja...ni läste ju iaf inte detta inlägg helt i onödan!

Klockren

"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger." - Oscar Wilde

Well...it's the truth!


Ny design på G

Bara så att ni vet så håller jag på o arbetar på den där designen som jag pratade om för några veckor sen. Det är på gång! Men ni får ändå vänta lite till. Jag ska nämligen använda mig utav vinterbilderna jag ska ta på mig. Var på make up store idag och köpa lösögonfransar och lite annat. Ska se om det är fint väder imorgon annars får jag ta det någon annan dag.

Men jag håller iaf på med bakgrunden och allt sånt som jag inte behöver bilder till ännu!

Så nu vet ni det iaf!
Ciao sålänge!

I skolan som vanligt

Jahopp, som vanligt sitter jag här i skolan och har suuuper mega tråkigt! Har lunch nu och börjar inte förns om en halvtimme.

Har mediekunskap i 2 och en halv timme sen och sen slutar vi (14:30) ganska bra dag men mediekunskapen brukar va rätt seg. Men men förhoppningsvis lär jag mig nått nyttigt...det är ju det som är meningen..haha..haa....

nej nu måste jag avsluta faktiskt..eller måste och måste...
ciao!

Efterlyses: Vita lösögonfransar

Nån som vet vart man kan köpa vita lösögonfransar? Ska ta o vinterfota lite. Förmodligen självporträtt. Ska ha vita ögonfransar och vit/silver makeup. Såå, vet du vart man kan köpa vintriga lösögonfransar så please tell me!

Good news!

Visste ni att Ipaden kommer att släppas på svensk marknad senast den 30 november?! Wihoo! Kommer dock inte köpa den så fort den släpps, kanske lite senare, har andra saker jag ska köpa först, bl.a. ett till objektiv!

Go' morron!

God morgon allihopa! Har egentligen inte (som vanligt) något speciellt att skriva men har inget annat o göra heller så...

Skriver lite senare istället, kom på att ni förmodligen inte bryr er om att läsa sånna här skräpinlägg. hihi!


Kamerautrustning


Meningen med livet: Att leva!


Gymmat lite idag

Har gymmat lite efter skolan idag, har bestämt mig för att verkligen fortsätta också. Har ju gymmat lite förut också men slutade efter typ två gånger. Det är inte så att jag vill bli värsta biffen (vilket jag förmodligen inte kommer att bli heller med tanke på att jag bara håller till vid löpbanden, rodd och cykling och sånt) och verkligen inte gå ner i vikt. Det är bara för konditionens skull och ja visst vore det ju kul om man blev liite starkare. Men jag vill absolut inte få en massa fula muskler. Tycker faktiskt inte att tjejer passar i det. Jag skulle iaf inte passa i det, haha. Skulle se helt sjukt ut speciellt med tanke på att jag är så smal som jag är.
PLUS så är det ju bra för hälsan också!

Det var jättefräsht (stavning?) där vi gymma och allt va typ helt nytt och omklädningsrummet och ja allt va tipptopp. Så var det gratis också! *snålis* det va tydligen gratis för alla som kom dit första gången. Men då tänkte jag "Men om man säger att man är ny varje gång man kommer dit då?" fast det är ju klart, dem skulle ju börja känna igen en! Sen så skulle jag inte heller ljuga för den delen heller. Det är så fel!

Jag och min äldsta syrra funderar även på att börja på Yoga. Har alltid viljat börja och har testat lite smått hemma men det är ju verkligen inte samma sak. Ska också köpa en egen yogamatta som jag även kan göra lite situps och sånt på, gör ju ont o göra det på golvet tycker jag!


(Härifrån kommer bilden)


Rihanna portrait

Äntligen färdig med Rihanna porträttet som jag pratade om igår. Har nu suttit i många många timmar! Är mycket nöjd må jag säga!

Copycats kommer inte undan ostraffat så håll fingrarna i styr!


Rihannas nya album Loud!

Guess what i'm doing? Jag håller på o målar av Rihanna på nya albumet "Loud".
Btw: love the songs!

Här kommer en av låtarna i albumet och det är bilden som visas igenom hela klippet som är den jag målar just nu! Har suttit sedan 18 ikväll och nu är kl 21 har kommit en hel bit men jag har lååångt kvar. Blir nog svårast med håret dock. As usual! Det är lättare när man målar killar p.g.a. håret, men men man måste ju ge sig själv utmaningar för att kunna utvecklas!


Blev ingen klättring idag :(

Blev ingen klättring idag för smarta som jag o Emma var så valde vi skridskoåkningen innan klättringen och duktiga lilla jag skulle naturligtvis trilla! Hade rätt hög fart och så vips så satt jag på marken. Handen och rumpan fick ta smällen, bättre än huvudet däremot, tack o lov!

Får testa på klättring nån annan gång då ist. Vill ju gärna testa det ju!




Och hur gick det till?

För några dagar sedan var den blå inte röd och hade inte ens nått halva! Vad hände?



Skumt...jag som inte ens har gjort nått nytt! :S


Skridskor & Klättring

Ja det är vad som händer imon. Har sån där idrottsdag då så då valde vi skridskoåkning först och sen klättring. Får se om vi hittar bara, haha! Har kollat upp busstiderna och sånt men who knows, vi kan ju komma vilse?!

Slutar tidigt idag!

Slutar ca. 11 idag så då kommer jag ha gott om tid till o blogga! Så nu vet ni det, nu kan jag inte komma med några undanflykter för o slippa blogga! hihi.
Men just NU kan jag iaf inte blogga mer för jag ska ha lektion nu så vi skrives strax!

Ciao!

Naaww!

Naaw! Duschade lille Chess idag och nu ligger Chilli och putsar honom :') Dem brukar ju vara ovänner, eller, inte ovänner men dem bråkar ibland. Det börjar alltid med bus men sen spårar det liksom ut lite. Men iaf till saken nu, de va inte direkt igår dem putsade varann! Gullsidullsit!!!

Love you forever! <3


Visste ni att...

...jag hatar att gå i högt gräs, för jag är rädd för vad som finns där nere.
...när jag blir stor vill jag öppna en helt egen fotostudio i centrala Sthlm!
...jag älskar nachos med ica's salsa medium. Mummie!
...jag är beroende av tuggummi.
...jag får dåligt samvete när jag inte uppdaterar bloggen men struntar i det ändå ibland för att jag inte orkar eller har tid.

HAVE2HAVE


Ny design?

Funderar på att börja göra en ny design, riktigt avancerad denna gången. Får se om jag har tid idag, men nått nytt ska det iaf bli! Måste kanske fotografera lite först. Har inte så många kul bilder egentligen...

Få se om ni fattar denna...!

Det var en gång två bagare och en smet.

Frågor

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du absolut inte äter: konstiga äckliga saker såklart...finns mycket.
Kläder just nu: jeans, tröja, linne, uggs.
Musik just nu: det som är bra.
Vad sa du senast: "Musik just nu, tack, haha"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Stenåldern om jag var kung prinsessa.!
Fisk eller badkruka: FISK
Saft eller alkohol: Saft
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Sommarsol och värme!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: dator med internet, solskydd & sällskap
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska.
Sparare eller slösare: både och
Bästa film: An unfinished life, och många många fler!
Tror på liv på andra planeter: Ja
Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet
Tror du på mirakel: hmm, ja det gör jag nog
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja, sålänge inte någon annan går över gränsen
Ser du på kärleken som ett misstag: nej, varför skulle jag det?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Bio eller promenad: både och faktiskt, bio är underhållande och promenad är skönt ibland.
Är du kittlig: Ja!
Snarkar du? Nej men jag gnisslar tänder...scary!
Stjärntecken? Vädur!
Rädd för insekter? Jag vill inte ens tala om det.
Äckligaste insekten: håriga spindlar och tusenfotingar och sånna äckel.
Största svaghet: att tycka att jag duger
Det här är jag bra på: lyssna...och prata!
Bästa bok? hmm...läser faktiskt inte så ofta men Ondskan och en serie som heter "nattens hus" (house of night på engelska).
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? flyga
Vad vill du jobba som? Inom media. Helst skulle jag vilja öppna en helt egen fotostudio i centrala stockholm!
Chips, morötter eller godis? Allt! Ibland väljer jag faktiskt grönsaker och frukt som lördagsgodis. Gärna mango och sånna exotiska frukter.
Pizza eller hamburgare? Pizza men bara om den är amerikansk. "Svensk" pizza är så tunn och flottig. Amerikanska har tjock och god botten, flyter inte iväg i sitt eget fett och har fota mycket god fyllning! *mums*
Skriver du dagbok? Förr gjorde jag det men inte nu längre. Kan väl säga att bloggen är lite som en dagbok. Enda skillnaden är att bloggen inte är privat, som en dagbok är.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag har tänkt tatuera mig ja. Tre tassavtryck vid sidan om magen, alltså inte på magen men ni vet sidan där armhålan är. Vet ju inte vad det heter men jag hoppas ni fattar. Dem ska representera mina tre katter som jag älskar väldigt mycket. Tro nu inte att jag är en galen kattant. Dem är helt enkelt den perfekta trösten och glädjen!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Hyfsat städat i mitt rum.
Gungar du på stolen? nej men är det en rullstol (kontorsstol) så snurrar jag gärna LITE!
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? aldrig i hela mitt liv! Jag blir ju nästan höjdrädd i sängen! *ironi*
Vilken hand håller du gaffeln i ? båda. Höger utan kniv, vänster när jag använder kniv.
Är du rädd för blod? nej det kan jag väl inte påstå.
Saltar du på maten? beror på vad det är för mat! Man saltar ju inte direkt tornfisksallad och sånt men är det typ potatis och sånt så gör jag det.
Gillar du att sjunga? Ja i duchen men inte för folk. Dem skulle nog inte heller gilla det. Haha!
Anser du att du är stark? Psykist ja men inte fysiskt.
Brukar du sola? På sommaren och semestern ja men jag har världens dåligaste solhud så jag bränner mig lätt. Och jag kan ju drömma om att se ut som en pepparkaka.
Vad gör du om du får hicka? Fortsätter hicka tills det slutar? Tycker inte det funkar men att bli skrämd, dricka vatten uppochned o.s.v.
Röker du? Har aldrig, kommer aldrig
Snusar du? samm svar
Använder du knark? samma svar
Kaffe, te eller inget? Inget. Fast i varm oboy är det gott att ha i en skvätt kaffe. Och i chokladbollar öser jag alltid i kaffe. Men att dricka det som det är, är inget att tänka på.

Skolan

Sitter i skolan nu, trots att det är tisdag... Innan lovet hade vi alltid en lektionsfri dag på tisdagar men icke nu längre... I morse när jag vaknade kändes det jättekonstigt, jag är ju van med att sova läänge på tisdagar men idag fick jag ju vakna 05:50... suck.

Hela nya schemat är sämre än förra, nu går vi till efter 4 torsdag och fredag och efter jullovet blir det ÄNNU sämre igen...

Hoppas det blir bättre sen iaf..

Ciao!

Hemkommen

Har nu kommit hem efter en ganska lång bilresa, vi åkte vid 8:00 och kom hem vid 16:00. Jobbigt att sitta i bilen i flera timmar men vi har ju haft lunchpaus o.s.v. och sen så är det ju tur att man har en bärbar dvd, det går så himla mycket snabbare då!

Det var allt, nu vet ni att jag är hemma! Skriver mer imon! Ciao!


Dalarna here I come!

Imorgon drar jag & co (eller ja inte hela co då men jag, mamma och min ena syrra) till dalarna så då kommer jag inte (förmodligen) att skriva mer tills tidigast söndag. Kanske inte hinner uppdatera på söndag heller, det beror på när vi kommer hem igen men jag hoppas kunna uppdatera redan på söndag! Klarar ni att stå ut med det?
Fast ni har ju fått träna lite för ett tag sen när jag inte uppdaterade på nästan 2 veckor. Så det här blir väl en baggis!

Skrives på söndag eller måndag! Ha det gott sålänge, ciao!

Wesc halsduk från junkyard.se ♥


RSS 2.0