Söndagkvällsskapande - ett simpelt öga


...and you are my heart!


Dagens låt

Samson - Regina Spektor

Love


Höstlov

hejhopp! Nu är det äntligen sista dagen innan höstlovet! Slutar dock rätt sent idag men vad gör det! Jag o Emma åkte till stan på medieproduktionen och fortsatte med vår film. Snart har vi matteprov och sen är det "bara" svenska och engelska kvar. Som sagt så slutar vi rätt sent idag (16:05) men vi kanske får sluta tidigare *hoppas*.

har egentligen inte så mycket att skriva så jag skriver senare ist!

ciao!


Resultatet

Ser lite mer psyko ut på andra bilder men ehm...ja dem....lägger jag inte ut här! Har ni mig på fejjan så ser ni dem där isf!

Det är jag till höger!

Och SJÄLVKLART så var "blodet" tvunget att fastna i huden så jag är typ rosa på flera ställen! *Suck* men vad gör man inte för en kul kväll!

Nästa år blir det något mycket roligare för nu har jag varit misshandlad/lik 2 år i rad, denna gången går dock inte o jämföra med den i nian för den var riktigt dålig!


Halloween ikväll = ingen uppdatering!


Music of the day

Don't Let Me Fall - B.o.B

Love Me Or Hate Me - Lady Sovereign


Skolan

vet att jag inte har uppdaterat på ett tag nu...igen! Men jag har haft andra saker att tänka på. Men nu ska det bli bättring igen. Är just nu i skolan så det blir inget långt inlägg det här. Har samhällskunskap och skriver om demokrati/diktatur. Blev just klar och nu har jag inget o göra. Vi slutar 11:10. Har just nu rast så tänkte passa på att skriva ett litet kort inlägg! Och det var det sagt och gjort nu har jag gjort ett kort inlägg.

Kommer säkert uppdatera någon mer gång idag fast lite mer seriöst än detta!

Ciao sålänge!


Är i skolan...

...och håller på med en flyer på medieproduktionen. Har just nu rast så tänkte passa på att slänga in ett inlägg i bloggen. Meningslöst eller inte. Bättre än ingen uppdatering alls iallafall. Ni måste ju få veta att jag lever!
Så ja, jag lever.

Tänkte fråga om ni har något tips till nästa tutorial/videotutorial. Vad vill ni lära er helt enkelt?

Lägga in en snygg vinjettering på ett foto?
Göra ett tråkigt fota häftigt?
Göra så att ett nytt foto ser ut att vara jättegammalt?
texteffekter?
Ladda ner penslar, actions o.s.v.?

Kom med tips!

Favorit i repris



Den är bilden är en storslagen favorit! Jag älskar hur det ser ut som att den brinner och allt flyter liksom ihop. Jag kommer aldrig tröttna på den! Men det är ju min åsikt.


Tutorial nr. 3: Blåtonad grå bild


Kvaliten blev inte den bästa men jag hoppas ni ser iaf.

EDIT: För er som undrar så använder jag mig utav Adobe photoshop CS4.



Väla

Idag så körde vi till Väla en sväng. Köpte inte så mycket men men... Hade ändå inget speciellt annat o göra.

Vad har ni andra hittat på i helgen då?


Halloween

Såhär funderar jag på o se ut på halloween i skolan sen. Typ riktigt grovt misshandlad. Detta är visserligen gjort i photoshop så vi får väl se hur det blir på riktigt sen. Ska beställa lite fejkblod och latex som man kan gö sår med. Det blir nog najs! Tröjan är också ritad bara så att ni vet men det tror jag nog ni ser annars får ni nog kolla synen. hihi. Jag kommer hälla blod (fejk) på den så det ser ut som att det har runnit eller nått.


Just another picture


Ännu en bild på mig från när jag och sis va ute och fotade sist. Den blev också rätt bra, tycker iaf jag!


Music of the day

Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray


End of the summer



Jag och Emma gjorde en film idag på medieproduktionen. Vi blev riktigt nöjda, fast slutet vart ju lite som det vart. Hihi!
Vi använda oss av endast stillbilder så vi fotade alltså t.ex. löven, sen flytade vi dem och sen fotade igen o.s.v.

Som sagt, mycket nöjda blev vi!

 


Go' morron, go' morron, hör fåglarna sjunga glatt...

Hejhopp! är just nu i skolan, ska ha medieproduktion nu och vi ska lära oss om färg, typ färglära och färgpsykologi. Så nu ska jag psyka er med färger sen och får er att göra saker ni inte är medetna om! Mohahah! nejdå skojade bara!

Nu måste jag dra! Ciao sålänge!

Felringning

*Mobilen ringer*

Jag: Hallå?!
Tant: Hallå, är det Maria-Margareta?
Jag: Nej det är Sara-Rut.
Tant: Jahajaoojoj då har jag ringt fel. Ursäkta.

*Klick*

Haha nejdå jag sa inte "nej det är Sara-Rut" jag sa Sara bara, men mamma tyckte att jag skulle ha gjort det på skojs skull fast om det hade varit en ungdom, det är ju lite oförskämt att säga så när det var en gammal daaam som ringde. :) 

Det är en intern grej vi har i skolan!


Music of the day

Maskinen:

Kärlek Vid Sista Ögonkastet


Buffalo Blues


Segertåget


Jag gillar i vanliga fall inte svenska låtar men Maskinens (ni vet han som sjunger den där "alla som inte dansar") låtar har ett härligt sound liksom.


OJ!

OJ! Helt plötsligt har besökarantalet höjts som bara den! Why?! Glad är jag ju såklart över det, bara lite funderam över var ni har fått syn på mig?

Skriver inge mer just nuuu, men jag lovar att skriva ett ordentligt inlägg senare idag!

Hörs sålänge!

Like this one


Modell: Jag - Foto: Syrran som tryckte på knappen ;)

Jag och sis va på fotoruna idag och då hittade vi en busskur och jag fick idén att fota lite dramatiska bilder, det vill säga ledsna bilder i det här fallet. Var iochförsig väldigt glad och sådär när bilden togs men men, det kallas skådelspeleri, inte för att jag är så särskillt bra på det!

Ciao! Nu ska jag logga ut o se på tv!


Dagens outfit


Jacka: Vero moda
Cardigan: Gina Tricot
Linne: Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot
Skor: Shepherd uggs


hhihihi

Haha såklart jag inte har varit i Hollywood och spelat in en film med Brad Pitt! Hallao liksom?! Hihi tänkte bara se om någon skulle gå på det, fast det tror jag nog inte! Bilden jag visade är egentligen en bild på Brad Pitt och Angelina Jolie fast att jag har gjort om ansiktet och lagt dit mina ögon m.m. det är därför huvudet ser så stort ut. Det blev liksom lite för stora ögon! Hihi en kul grej bara!


Andreas Wijk


Asså han e så SJUKT duktig! Han skulle kunna komma långt med sin sångröst.
Var bara det jag ville säga!
BTW. Tycker inte ni också att han liknar Taylor Lautner (skådelspelare i främst The Twilight saga, för er som inte vet vem han är, hur man nu INTE kan veta vem han är!) lite? Iaf i profil!

Ciao!


Varför jag har varit urkass på att uppdatera på senaste tiden.

Hej alla, förra inlägget var rätt onödigt men här kommer ett inlägg som faktiskt inte är det (för en gångs skull)
Jo som sagt så har jag varit JÄTTE dålig på att uppdatera bloggen på senaste tiden. Och nu ska jag berätta varför-
Det är såhär att jag har varit i Hollywood för en filminspelning. Jag vet, det låter enormt, och ja det är det. En stor producent vid namn Roland Emmerich (som producerade bl.a. filmen 2012) fick syn på mig när jag var i stockholm för längesen. Han tyckte att jag var perfekt för en av rollerna i en ny film (det är en svensk tjej i filmen så därför letade de i Sverige). Bl.a. Brad Pitt är också med i filmen (som huvudrollen) Det tog ett tag att spela in filmen men nu är det klart. Iaf dem scenerna som jag är med i! Nu är det bara att vänta på att den kommer visas på svensk bio. Eller ja ni iaf. Jag och de andra skådespelarna får ju se den på premiärvisningen i USA.
Och självklart träffade jag ju Brad Pitt m.fl. Konstigt vore ju annars.

Här är en bild. Bilder från inspelningen kommer efter att filmen har kommit för att inte avslöja något. Jag har fått strikta order om hur mycket information jag får ge ut m.m. ang. filmen. Hehe.
Det har varit jättekul men lite jobbigt ibland. Men det har varit en upplevelse jag aldrig kommer glömma!


haha mitt huvud ser lite stort ut på detta foto men men... Blir aldrig bra på bild såå.... Får skylla på det! :)


Hejhopp!

Hej alla! Har egentligen inte så mycket o säga men det har jag väl har jag ju nästan aldrig! Jaja det är ju bättre än ingenting! Nu vet ni iaf att jag fortfarande lever!
Faaast! Som sagt var så har jag inget o säga så hejdå igen! :)

Fast för att vara lite snäll så bjuder jag på lite musik!

Only girl (in the world) - Rihanna


Just a dream - Nelly


3 words - cheryl cole ft will.i.am


medieproduktion!

Hejhej! Skolan igen då! Har medieproduktion just nu fram tills lunch! Kul! Slutar 16:05 idag, så vänta er ingen vidare uppdatering. Har engelskaprov idag med sånt där engelska/amerikanska ord och sånt, alltså skillnaderna mellan de engelska språken.
Det var det. Skriver inge mer just så bye sålänge!

i skolan

har medieproduktion nu och vi håller på med att göra ett skivomslag o.s.v. för att typ träna på programmet InDesign Cs4. Rätt kul faktiskt. Sen har jag engelska och sist men inte minst samhällskunskap. Rätt så bra dag. Blir värre imorgon för då går vi till 16:05! PÅ EN FREDAG! Nåväl, får väl trösta mig med att vi är "lediga" (lektionsfri dag) på tisdagar. Men det hade ju varit MYCKET bättre om dem hade satt den där lektionsfria dagen på måndagar eller fredagar ist! För nu blir det liksom som att man går i skolan sen har man helg sen går man en dag i skolan sen är man ledig sen går man 3 dagar och sen har man helg igen. Hade varit bättre med 3 dagars helg och sen 4 dagars skola ist. jaja som sagt, ska inte klaga! Det blir värre efter jullovet för då kommer vi gå i skolan tills efter 4 typ 3 dagar i veckan + att vi inte kommer vara lediga på tisdagar längre. fast det är dock inte säkert, dem sa att dem skulle kolla upp det för att det kanske hade blivit något fel. Så vi får väl hopaps det!

Det var det, nu är rasten slut så nu ska jag fortsätta till designandet av skivomslaget!

Bye!!


Objektivmugg

Detta är en mugg som ser ut som ett canonobjektiv. Jag satt och jämförde den med orginalet men såg absolut ingen skillnad. Dem är på pricken lika!
Hade varit lite coolt men skumt att dricka ur ett "objektiv" och jag hade gärna köpt den om det inte hade varit för att den kostar nästan 500 kr! Men som sagt var, det hade varit kul och annorlunda att dricka ur denna!
Finns att köpa på www.scandinavianphoto.se (bilden kommer också därifrån). Klicka HÄR för att komma direkt till muggen.
Objektivmugg EF 24-105/4,0L


Medieproduktion

Har medieproduktion nu. Ska strax få lära oss hur man spränger typ människor och sånt i after effects.

Det var bara det jag skulle säga.
Ciao! :)

RSS 2.0