Fototävling

Hej bloggläsare :) Ja jag vet jag är sååå himla oaktiv... förlåt för det hörrni jag ska försöka bättra mig :)

Men nu ska jag skriva om det jag kom för att skriva om nämligen om att jag är med i http://designbyjessica.blogg.se/ fototävling och jag behöver veeeerkligen er hjälp nu :) Jag behöver röster ^^, genom att gå in på http://designbyjessica.blogg.se/ och söka upp inlägget "fototävling.." så kan ni se finalisterna och jag är så lycklig över att jag kom med ^^ jag tävlar med denna bilden:



och än så länge har jag endast fått en "enda" liten röst. och grejen är att om man vinner får man gästblogga i hennes blogg och det skulle verkligen vara ett lyft för min blogg, jag skulle förmodligen få mer besökare och det är inte bara jag som tjänar på det, nämligen ni också :) varför? jo för att om jag får en mängd fler besökare kommer jag förmodligen få större lust att blogga också :) Och det resulterar i att ni slipper vänta i femtielva år innan jag slänger iväg nästa inlägg :)

Så snälla, gå in på http://designbyjessica.blogg.se/, leta upp inlägget "fototävling..", gå sedan in på kommentarer till det inlägget och skriv. "Jag vill rösta på http://fotoiblodet.blogg.se" och kom ihåg att skriva ditt namn och/eller bloggadress till kommentarer (i rutorna) för att anonyma röster räknas inte ;)

så tack på förhand om ni röstar på lilla mig ^^,

kram bloggar'n

Kommentarer
Postat av: Lisa

Har röstat på dig;) Hur går det med designen?

2009-08-22 @ 14:18:20
URL: http://linedancelisa.blogg.se/
Postat av: Victoria

Grym bild! :)

2009-08-22 @ 19:09:45
URL: http://detailz.blogg.se/
Postat av: Linnea

lycka till!

2009-08-22 @ 19:52:00
URL: http://linneasp.blogg.se/
Postat av: R O N J A

Hej, jättefin blogg! Gör du bloggdesigner? :p

2009-08-23 @ 10:02:05
URL: http://royalglamour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0