Gartis smink

Hej alla läsare, nu är det såhär att det har gått över 1 år nu då jag har försökt få ihop tillräckligt mkt poäng till ett presentkort på kicks, h&m, eller något annat. Och jag behöver fortfarande DUBBELT så många poäng nästan, och min enda chans att få ihop tillräckligt många poäng är nu att värva vänner/folk så därför ber jag er att bli medlem på denna sida. Det är 100% Gratis och man får hela 50 poäng vid registrering.

klicka på bannern nedanför



Tack på förhand. :')

Don't worry, be happy



skratta åt mig om ni vill, men ska ni ha inlägg så skriver jag om det jag känner för ^^, denna låten är nog en av dem bästa jag vet :) har ett härligt sound tycker jag :)

Osäker

Nu är jag osäker, jag vill byta bloggdesign men den jag gjorde är jag inte så nöjd med, vad tycker ni? Ska jag behålla den jag har nu eller byta till denna:

(bilden är klickbar)



tacksam för svar även om du inte orkar kommentera ^^, Jag har ju trots allt minst 10 besökare varje dag ibland över 50 så ni kanske orkar slänga iväg en kommentar ang. om jag ska behålla den gamla eller inte. :)

Kraaam fotoiblodet

Fototävling

Hej bloggläsare :) Ja jag vet jag är sååå himla oaktiv... förlåt för det hörrni jag ska försöka bättra mig :)

Men nu ska jag skriva om det jag kom för att skriva om nämligen om att jag är med i http://designbyjessica.blogg.se/ fototävling och jag behöver veeeerkligen er hjälp nu :) Jag behöver röster ^^, genom att gå in på http://designbyjessica.blogg.se/ och söka upp inlägget "fototävling.." så kan ni se finalisterna och jag är så lycklig över att jag kom med ^^ jag tävlar med denna bilden:



och än så länge har jag endast fått en "enda" liten röst. och grejen är att om man vinner får man gästblogga i hennes blogg och det skulle verkligen vara ett lyft för min blogg, jag skulle förmodligen få mer besökare och det är inte bara jag som tjänar på det, nämligen ni också :) varför? jo för att om jag får en mängd fler besökare kommer jag förmodligen få större lust att blogga också :) Och det resulterar i att ni slipper vänta i femtielva år innan jag slänger iväg nästa inlägg :)

Så snälla, gå in på http://designbyjessica.blogg.se/, leta upp inlägget "fototävling..", gå sedan in på kommentarer till det inlägget och skriv. "Jag vill rösta på http://fotoiblodet.blogg.se" och kom ihåg att skriva ditt namn och/eller bloggadress till kommentarer (i rutorna) för att anonyma röster räknas inte ;)

så tack på förhand om ni röstar på lilla mig ^^,

kram bloggar'n

Sommarjobb

Hej bloggläsare, jag kommer med tråkiga nyheter ): fick just reda på att det inte blir nå' sommarjobb på kyrkogården med mormor nästa sommar, skulle ha blivit så först men sen efter ett tag kom det fram att någon annan hade lovat eller nått en annan tjej (som har sommarjobbat där flera ggr förut) och hennes syster. Så där blir det inge sommarjobb för mig inte. Hade sett fram emot det jätte mycket och blev lite ledsen, men jag får väl trösta mig med att jag ändå får komma upp till mormor i några veckor :) Får väl va ute i god tid nästa år och söka något nytt sommarjobb för sommarjobb ska jag ha! Jag hade nämligen tänkt mig att köpa ett till objektiv till kameran för pengarna så ja... Sis sa nått om att mormors sambo? (heter det så) hade erbjudit henne något jobb där han jobbar så hon sa att jag kunde ju prata med honom om det, så det ska jag nog göra :) Vi får se hur jag gör, nu ska jag gå o se på film, det är ju sista kvällen på sommarlovet och den ska alltid vara perfekt! Har fixat kall vattenmelon och egengjord chokladmilkshake. Och så ska jag se på filmen "John Tucker must die" har sett den en miljon ggr men hade ingen annan ny hemma så det fick bli den ;)

kram

Uppdatering

Hej bloggläsare jag hoppas att ni inte är allt för arga på mig. Jag vet att jag har varit väääldigt dålig på att uppdatera bloggen på den senaste tiden men här kommer äntligen en liten uppdatering. Ni ska nu äntligen få se hur våra två nya familjemedlemmar ser ut :)

Först här då har vi en vit/tigrerad Med namnet Chilli



Söt va :D

och nu kommer underbara Chess som är svart/vit och långhårig.



film kommer så småningom :)

kram fotoiblodet.blogg.se

KLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

~å DFFF§ )POÅQ^+099999999999909§ iiiiiiiiiik´¨h¨              tttttttttttttttttttttttttttttryhjky)>99999999                     
             xdcccccccccccclö
ööööö xikkuu781111111111111111111111111dfråpxd+++++++++++skjdd
dddddddddddddddddddddddddttttttttttttrfd+xzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

/med vänliga hälsningar den namnlöse kissen


kissen va lite sugen på att prova på det här med "Blogg" och det kunde jag ju inte hindra ^^,  Han kom på rubriken och innehållet heeeeeelt själv. ni får snart se ett inlägg från mig också :)
 kraaaam sålänge! PS: anledningen till att det blev kursiv text är för att den länkknappen hakade upp sig ;)

Dag 2 på Oslo båten

hej bloggläsare :) idag är det dag två på denna båt ;) har nyss ätit idag också :) och klurat ut en massa nya namn till våra blivande katter hoppas mamma och resten av familjen gillar dem också :) som ni kanske vet? så ska jag till tandregleringen på torsdag kl: 9.00  på morgonen >.< jaja det är väl nått jag får leva med. nervös :/ men jag får trösta mig med att vi kanske besöker våra nya familjemedlemmar efter det :) SHOOHOOO längtar så himla mycket vill ha dem i min famn NU! :) jaja nu måste jag sluta har bara några minuter kvar på internet timmen sen loggas jag ut automatiskt och sen kan jag inte logga in mer (om jag inte köper en ny timme, men det ska vi inte, vi får ju inte slæsa bort resan på internet då var det ju lika bra att stanna hemma) finns fler saker som jag längtar efter, joo nämligen att komma in i sveriges gränser så jag kan sms:a/ringa billigt igen :)



byeeeee :D

never opera

seriöst skaffa aldrig "opera" som nätverk det är sååå kasst. segt.... gaaah.. tur att det bara gäller en timme och inte mer har ett normalt nätverk hemma ^^ nu har jag och mamma ätit gott på en buffé här på båten och vi har en jätte fin hytt med havsutsikt stoooora fönster och ja bättre kan dt nog inte bli.


hörde ayy sis och mi. hade varit på kattfotens idag och fick fina bilder via mms, jag klarar inte av att se dem, vill ha dem NUUU! :') ge mig dem nu! vet ärlig talat inte om jag klarar hela två veckor till med tanke på hur otålig jag är på saker. två veckor till.....minst......det blir jobbigt :/ jaja nør tiden vøl ør slut så blir allt jätte bra :)

SHOHOOOO!



kraaaaam fotoiblodetbloggerskan!

3 blivande familjemedlemmar.

hej kära läsare! Nu har jag m. familj varit på kattfotens katthem och kikat på kattungar, och vi kom dit för att bestämma oss för 2 kissemissar men det slutade med 3 ^^, vi blev störtkära i dem allihopa och alla är svartvita, jag vet att det kan verka "tråkigt" med att alla har samma färger, MEN dem är olika t.ex. en långhårig kissemiss var nästan helt svart men med vitt under hakan m.m. medans två av dem var mer vita än svarta och alla var übergulliga. kattungarna är tingade och stannar på kattfoten i minst 2 veckor till då två av dem ska veterinär besiktigas och även bli mer tama först. Chess (den långhåriga) är älst och är redan super go och tam, men dem andra två (som kommer ifrån samma kull) är lite skygga och fräsiga än, dem hittades vid ett "Maxi" och deras föräldrar var även vildkatter. Kattfoten har fågat in kullen och tagit hand om dem i 1 ½ vecka och dem har gjort framsteg och går på "pottan". Super söta och så himla kär :') vi har fritt fram att besöka dem när vi vill och även kontakta dem som jobbar på kattfoten och se hur dem mår och om dem gör framsteg. Då jag och so. redan är vana vid att hantera "vilda" katter så hade det inte varit något problem att "tama upp dem". men det var det här med veterinär som hindrade oss att ta hem dem.

Till det lite ironiska då då, vi hade tre saker som vi "inte ville ha" dem tre sakerna var:
¤ Inga hanar
¤ Inga långhåriga
¤ Inga svart/vita

men det blev helt tvärt om, ALLA blev svart/vita, minst 1 blev hane (på vet. bes. kommer dem avgöra kön) och en var långhårig. Lite ironiskt ändå x]

men som jag har sagt nästan hela tiden så blir allt annorlunda när man ser kattungarna live än på bild. Visst?!

Nu till en annan sak...
som ni vet har jag varit lite oaktiv på bloggen den senaste tiden och har bara slängt iväg 1 eller två blogginlägg per vecka om ens det, men nu kommer jag inte kunnna skriva på ett tag igen då jag och mamma åker till oslo med en sån här minikryssning från danmark till oslo. så vi åker buss ner till helsingborg typ och sen tar vi en annan buss därifrån till danmark och där kliver vi på båten, resan kommer ta 3 dagar, så på morgonen efter en natt på båtenär vi framme i oslo och i oslo är vi under dagen till kl. 16:00 har jag för mig och det är då man kan kliva på båten sen åker vi tillbaka till danmark och kommer fram på morgonen/förmiddagen och sen så åker vi till sverige igen :) och vi åker då iväg imorgon så när vi kommer hem igen har jag en massa bilder och saker att berätta om :)

kraaaaaaaaaaaaaam fotoiblodet!!!

RSS 2.0