2:a i Pets Fototävling

WIHOO! Jag kom 2:a i Pets fototävling där man tävlade om att hamna på omslaget. Nog hamnade jag på omslaget men inte som 1:a utan 2:a och det känns underbart kul! Självklart har jag köpt tidningen som minne!



Kan ni förstå hur glad jag är? Det var ju jättemånga som deltog och liksom TVÅ! WOW!

Bilden jag deltog med i större format:


Hiss & Diss










- Sola och Bada!

- Massor med glass!!!

- SOMMARLOV!!!




- Att det är så varmt när man ska sova.

- Getingar precis överallt!






Det blev en kort liten hiss/diss. Men iallafall något!

Ha det gott allihopa!


Min film med Chilli, Chess & Chicco


tre veckor direkt efteratt sommarlovet börjar

Tre veckor direkt efter att sommarlovet börjar så skall jag åka upp till västerås samt dalarna och då kommer nog uppdateringen bli lite sisådär, men det har ni väl blivit vana med nu hehe *host*.
Nåväl FYYYYYY vad mycket jag kommer sakna mina små missar. Jag saknade dem som en galning i vintras när vi var på teneriffa i en vecka men nu då TRE VECKOR!!!

Får väl spruta ut en klick av Chess schampo i en liten liten burk (kork?) och samla ihop allt hår i huset att ha med mig i en påse!!! Haha nejdå så galen är jag inte men helt ärligt så kommer jag att sakna dem fruktansvärt olidligt mycket! (nej jag kommer inte samla allt hår som inte har förstått det ännu hihi)

Töntigt inlägg... men iaf en uppdatering!
(och nu vet ni att jag kommer va borta i tre veckor men observera att jag KOMMER ändå uppdatera bloggen!!!)

/Ha det gott!!

Paprikafärger

Vilken är DIN favoritpaprika?

Min är Orange paprika för den är så söt och saftig.


Saker som skrämmer mig...

....nallar och dockor på natten. Känns som att dem ska komma och mörda en då. Jag och mina systrar hade en superläskig docka när vi var små och vi bråkade alltid om att INTE ha den. Varför vi behöll den vet jag inte men nu är du uppbränd på någon sopstation så nu behöver jag inte oroa mig för att bli mördad av den - eller kan jag?

....spindlar och andra äckliga kryp. Finns bara ett ord för sånna - disgusting

....andras stora hundar (små är inte så farligt). "Det är ingen fara han/hon är så snäll" yeah right alla hundar reagerar på olika människor!

....spöken. Usch! jag tror på att sådant finns. Efter allt som har hänt hos folks hus m.m. så måste det väl finnas spöken? Filmen Paranormal activity (eller vad den heter) är ju ett tecken på det. Och dessutom när jag går till vissa ställen som bl.a. mina föräldrars sovrum eller min mormors vind så känns det liksom skumt och annorlunda. Det känns verkligen som om någon ser på än och kaske t.o.m. rör vid än.

Tror du på spöken?
Vad skrämmer dig?

Hjärnan ur funktion

Hjärnan måste va helt ur funktion nu alltså. Jag vet verkligen inte om vad jag ska skriva om här i bloggen. Stackars er mina bloggläsare som måste stå ut med att vänta och vänta och vänta på att jag ska publicera något inlägg. Känns lite som att jag sviker er jag menar det måste ju finnas en anledning till varför ni läser mig blogg? Inte för att ni inte har något annat för er iaf för hade jag varit ni så hade jag gått ut i solen ist!
Nåväl jag ska försöka bättra mig med det här med uppdatering...ja jag vet att det inte är första gången jag säger det men denna gången menar jag det VERKLIGEN!

Ojj det blev visst ett litet inlägg trots allt! intresseklubben antecknar det otroligt intressanta inlägget. NOT! Haha!

Ha det gott sålänge och trevlig helg!

Övningskörning

Idag övningskörde jag för första gången! Det gick rätt så bra fick "bara" 3-4 motorstopp. Haha!

Håll ner kopplingen - växla till 1:an - gasa försiktigt samtidigt som du lyfter kopplingen - GASEN I BOTTEEEN!!!
Haha skoja bara!

Hur gick det första gången du övningskörde? (om du har gjort det ännu såklart!)


bild


Punktion

Punktion - Punktering, Punka, trasigt däck

Mitt nya ord Punktion som jag SKA få in i svenska ordlistan! (finns redan men betyder att man sticker in nått i kroppen/ett organ - inom sjukhuset ofc)



bild


Dagens låtat

Joshua Radin - Winter



Joshua Radin - Only you (Den jättegamla gruppen Yazoo sjöng orginalet)



Älskar Joshuas musik!

Bröllopstårta

Vad är det nu ni ser?! Jo det är en tårta som föreställer brudgummen. Undrar om det finns en tårta med bruden också? Hade varit kul att se!

Själv bakar man ju de gamla vanliga runda tårtorna med jordgubbar m.m. (och lakritssnören, det är så himla gott med det!)

Groom's Head Cake by Karen Portaleo/ Highland Bakery.
(bild från higland bakery)


Digestive reklam

Såg nyss digestivekex reklamen - Hur säger DU Digestive? Dajgästiv (digestive på engelska) eller Digestive (som vanligt)?

Svara via en kommentar!

Ha det gott!

Kvarnar

Om det fanns något enormt mycket saker på Öland så var det kvarnar. Vart man än åkte så såg man kvarnar!



(PS: Är du någon gång på öland måste du åka till Stora Alvaret det är så otroligt mäktigt alltså! men oroa dig inte det går INTE att missa!)

Öland

Har varit i Öland i helgen, bilder m.m. kommer inom kort håll ut!

PS: Ingen uppdatering på några dagar jag vet men snart kommer det, har ju som sagt varit borta så då vill man ju inte sitta vid datorn "hela" tiden.

Ha det gott sålänge!


Fick inte jobbet

Fick inte jobbet på framtidskraft...

Hur lång är du?



Själv är jag 1.69 om jag minns rätt!


River flows in you - Eric Chase Video edit - Jasper Forks


(det tar några sekunder innan själva musiken kommer, håll ut!)

Jag har ju sagt att jag gillar river flows in you förut men den här gillar jag ännu mer. Det är en remix (om man nu kan kalla det remix) hur som helst jag tycker den är bra. Brukar inte lyssna på sånt men ibland kan det faktiskt va lite skönt att stänga av den vanliga musiken och lyssna på något annat för en gångs skull.

Rör inte saker som inte tillhör dig om du inte....

Rör inte saker som inte tillhör dig om du inte kan låta bli och förstöra det! Alltså jag blir så arg! Jag har hållt på med en skål på träslöjden i väldigt många veckor nu och idag skulle jag äntligen olja den. Vad upptäckte jag när jag skulle hämta den då? Jo naturligtvis fullt med hål och rispor i den. Någon respektlös person har stått och skruvat i en skruv i den samt dragit med ett vasst föremål så att den var helt förstörd.
Det gick att fixa till men det blev inte alls lika snyggt som innan han/hon hade förstört den. KAN INTE FOLK LÅTA BLI O FÖRSTÖRA ANDRAS SAKER?! Vad är det svåra med det liksom?!

Usch!

HAHAHAHA Stackars man!


(Ni kan spola fram en bit in i programmet)

Haha stackars man eller snarare båda två/alla tre!


Nytt....igen!

Som ni kanske märker så har jag gjort ännu en ny bloggdesign. Gillar ni den? Eller var den förra finare?

Kommentera jättegärna!

PS: Jag vet att jag inte har bloggat i helgen och i fredags men jag har hållt på med ett skolpreojekt och har inte riktigt haft tid med att blogga men nu kör jag igång igen!

Tandregleringen

Var nyss hos tandregleringen och jag har såååå mycket pain just nu! Soppa till frukost, lunch och middag i några dagar nu? HAHA UE!


JAG FLABBAR IHJÄL MIG!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖR! Asså här är så fruktansvärt roligt att kolla på! Stackars "offret" HAHAHAHAH!

OBS! För er som inte förstår: Allt är på skoj och det händer inget med "offret"! (om man bortser från påkissningar samt hjärtattacker)




STACKARS UNGE!

Samtidigt som jag tycker synd om ungen så kan jag inte låta bli o skratta en aning! HAHAHA!


Nu när vi pratar om morgonar


Här kommer en homemade animering by me som visar hur det går till när jag vaknar!
Denna var också klock-ren fattar ni KLOCK-ren?! HAHAHAH! Nejdå jag bara skojar. När jag är trött har jag fruktansvärt dålig humor!


Klockren

En klockren bild som visar på pricken hur mina frukostar ser ut.



Can you understand my frustration?!


Valp som har somnat i sin vattenskål


Hundvalp även i detta dagens sötis! Jag kunde bara inte motstå detta klipp.
En liten valp på 6 veckor som har somnat i sin vattenskål och vaknar till lite smått flera gånger!
Trött= Sött


Dagens fundering

Alltså jag har ett STORT problem! Nästan på alla restauranger och caféer m.m. samt hemma hos folk serverar man Felix ketchup! Och grejjen är det att jag kan verkligen inte äta någon annan ketchup än Heinz ketchup! Felix smakar helt enkelt inte gott! Hur kan folk i huvud taget tyckta felix är gott?! NEJ Heinz ska det va! Inget ont mot felix, dem gör jätte god ketchup *host* Det är bara så att jag råkar va uppväxt med Heinz!

JA! Det här ÄR ett STORT problem! För liksom om jag sitter på en restaurang och vill ha ketchup till maten då har jag två val att välja mellan antingen så väljer jag att äta maten utan ketchup men samtidigt vara missnöjd för att jag VILL ha ketchup ELLER så väljer jag att spruta på en äcklig ketchup och därmed förstöra maten! Det är verkligen ett svårt beslut!

Heinz flaska ser t.om. godare ut. Visst då?!



Vilken ketchup tyckker DU är godast?


Hundvalpens första trappsteg


Det är inte så lätt att vara liten. Speciellt om man är en liten valp och måste gå nedför en stor trappa!
En sån simpel sak kan vara väldigt läskigt och skrämmande för en liten valp!


GRATTIS PÅ 1 ÅRS DAGEN!

"JAG MÅ DEM LEVA, JAG MÅ DEM LEVA, JAG MÅ DEM LEVA UT I HUNDRADE ÅR! JAVISST SKA DEM LEVA JAVISST SKA DEM LEVA JAVISST SKA DEM LEVA UT I HUNDRADE ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! ETT FYRFALLIGT LEVANDE FÖR CHILLI, CHESS OCH CHICCO PÅ DERAS 1 ÅRS DAG! HIPP HIPP HURRA, HURRA, HURRA, HURAAAAA!!"

Grattis mina små älsklingar! <3


RSS 2.0