Rhodos!

Hejhej alla! Sitter på Hilton i Køpenhamn nu. Imorgon åker vi till Rhodos (Grekland) och dær kommer vi att vara i en vecka. Kommer kænnas lite konstigt att inte ha med syrrorna denna gången. Båda jobbar ju, men men det blir ju kul att bara åka med mamma och M denna gången. :) jaja nåvæl nu ska jag inte skriva mer idag men jag kommer sækert att uppdatera på rhodos också men bara en eller två ggr om ens det :)

ha det gott i Sverige nu! ^^

Finish!

Efter många många timmars jobb i flera dagar så är porträttet äntligen klart!
Och nu är det upp till er att gissa vem det är?

OBS! Kopiering utan min tillåtelse är strängt förbjuden! Kopierar du i alla fall så får du ta konsekvenserna!



Skriv i en kommentar vem du tycker det ser ut att vara :)


Me <3 Eclipse

Asså fyyyy vad bra Eclipse var! (vet att jag är lite sen med detta inlägg men bättre sent än aldrig!)
Och jag antar att ni kan gissa vad jag har gjort redan?!

Joo... Jag har bokat filmen på cdon.com så den kommer när den släpps (eller dan innan eller hur det nu funkar) hur som helst...BÄSTA filmen i twilight serien! Min åsikt!

Haha nu är det såhär att jag ÄLSKAR The Twilight Saga MEN ibland måste man ju få skoja till det lite så jag hittade denna roliga bild på http://twilightsuger.blogg.se/ (TWILIGHT ÄGER!)

hihihihihi ^^


hihihihihihihih ^^ roligt roligt!

Vem tillhör du?
Team Edward eller Team Jacob?

Hade gott sålänge! :D


Porträtt ritat i Photoshop


Klarar ni av att gissa vem det är? Om inte så ska jag nog lägga ner det här med att rita i photoshop. Haha!
Kopiering förbjuden! Får ej användas utan min tillåtelse!


Längtar tills imorgon!

Längtar tills imorgon! Varför? Jo för att... *host* då ska jag se på Eclipse! Okej visst skratta på ni! Jag vet att premiären var för 2 veckor sedan och att jag har tjatat om att jag SKULLE GÅ PÅ PREMIÄREN. Men nu blev det inte så eftersom att jag åkte till dalarna o.s.v. så jag kan faktiskt inte hjälpa att jag är den enda ungdomen i hela världen som inte har sett Eclipse ännu! Så det så!!!

Usch det har varit svårt att hålla sig undan alla som bara snackar om eclipse och säger vad som händer i filmen o.s.v. men jag klarade det! haha!

4 och en ½

Nu har jag varit borta i 4 och en halv vecka på resande fot, 3 veckor själv och 1 och en ½ vecka med mamma. Men nu är jag äntligen hemma, hade mycket hemlängtan nu på slutet, saknade ju katterna o familjen ju!!! Gisses så stora Chilli, Chess och Chicco ser ut att vara nu när jag endast har hållt på med små plutt kattungar hos mormor! Dem är tunga också! Men nej dem har inte växt under tiden jag har varit borta och dem har inte lagt på sig, men det blir ju så det känns när man har hållt på med kattungar ett bra tag!

Nu fortsätter allt som vanligt här på bloggen enda tills om ca. 2 veckor för då åker jag mamma och M till Rhodos i en vecka och då kommer det inte bli någon uppdatering alls! men nu är ni väl vana! Haha!

Nåväl nu ska jag fortsätta pyssla om missarna, snart kommer syrran hem, har ju inte sett henna på evigheter heller! (4 och en ½ vecka!)
Och "usch" vad varmt det är, nu vore det gott med en pool som man kan dyka ner i, 2 veckor kvar....

Nä nu ska jag gå, och till er: SITT INTE DÄR OCH TRÅKA I MIN BLOGG! Ut i solen och bränn era bleka kroppar! Det är bäst att passa på nu när det är sol, "snart" blir det höst och regn!

Ha det gott! :)

KATTUNGAR!

Nu kommer det några av er har väntat på länge: Kattungebilder!

Om ni har följt min blogg så vet ni redan att jag har åkt upp till Dalarna och här skulle det då finnas kattungar, ja det fanns kattungar, gott om det! jag har fotograferat 10 utav dem men jag kan lova er att det fanns fler och fler kommer!

Det finns en kattunge som jag har tämjt upp helt nu och den springer efter mig som en liten hundvalp överallt jag går och den kurran eller surrar (då den är så liten så är kurret väldigt ljust) snarare otroligt mycket och även innan man ens har börjat klappa den ^^

Så här kommer bilderna:
(PS: Då det finns personer som inte kan hålla fingrarna i styr och vet vad som är mitt och ditt så har jag satt c-tecknet rakt över katten, men färgerna och mönstret på katten syns iaf så det gör inget!)


Det här var väldigt skygg först men efter bara någon timme så var den genast tamare och kom fram lite smått när man ropade på kullen. Och ja just ja! Glömde säga, alla kattungar är ju såklart inte ifrån samma kull men det hoppas jag att ni fattar redan! Haha!!!


Den här kissen fräste mycket först men blev rätt snabbt lite tam och kikade fram nyfiken när man ropade på kullen osv.


Den här kattungn gick att plocka upp redan ifrån början men är skygg då man gör snabba rörelser osv.


Den här var den fluffigaste av dem alla och gick också att plocka upp och gosa med men blev skygg vid snabba och plötsliga rörelser.


Den här var mycket skygg först men är nu rätt så tam och kan äta, leka och sova när jag befinner mig i närheten.


Den här är syster eller bror till kattungen ovan och de är väldigt lika när det gäller personligheten.


Den här kattungen var lite större än de andra i samma kull och var och är mycket skygg, den har blivit ite tamare men springer iväg så fort man kommer trots att man smyger eller pratar med dem samtidigt.


Det här var mig väl en riktig sockertopp! Hon/han blev mycket tam snabbt och kommer när man ropar.


Det här är en liten nyfiken raring som leker och skuttar mycket hon/han följer även gärna med mig när jag går osv.


Sist men inte minst så har vi denna lilla tjej som är min absoluta favorit och springer efter mig som en galning vart jag än går, vad hon än gör så SKA hon hinna efter mig! Hon kommer direkt när jag ropar och hon börjar kurra innan jag ens har hunnit börja klappa henne. Hon är helt brunspräcklig med lite ljusare päls rund mun och på hals. Har tyvär inte fått så bra bilder på henne så här kom en lite småknasig bild, oroa er inte för hennes bakben, hon är inte skadad eller liknande det blev bara en konstig bild ;)

Det var det det! Nu ska jag kila! Men nu fick ni äntligen få se några kattungar! Hare gott allihopa! :)

RSS 2.0