Busan

En himlans härlig liten bild tycker jag det första jag tänker är sommar! Bilden blev egentligen misslyckad då jag skulle ta ett porträtt av kusinernas ena katt Busan, men Busan var för busig och hade bättre saker för sig som t.ex. att fånga möss leka med systern :)


Kattunge från Sommaren -09


Yoga

Hej alla bloggläsare här kommer ÄNTLIGEN ett inlägg om MIG! På den senaste tiden har det mest bara varit en massa inlägg om reklam och annat och bilder men inget "riktigt" inlägg och det tycker jag att jag är skyldig er efter att ha fått vänta i över 2 veckor på att min blogg ska vakna igen ;)

Igår väckte min kära faster mitt intresse för yoga. (Dock "hemma yoga") ;) det var riktigt kul och efteråt kände man sig som en ny människa?! Japp det är sant :) har letat på lite fler yoga-ställningar som jag kan öva på och så lite musik på det :) Självklart kommer den nya altanen vara till hjälp då jag förmodligen kommer träna min yoga där. Vanlig stretching lär det ju bli också :) Det här med yoga låter ganska stort men för mig kommer det inte vara ett heltidsgöra givetvis ;) Här kommer en bild jag har valt ut med flera yogaställningar :)



(bild har jag hämtat från http://www.kulturkoftan.se/ sen vet jag inte var hon/han fått den ifrån)

Hoppas ni får en fortsatt bra dag kram :)

2 veckor sedan nu

Ja jag vet nu var det över 2 veckor sedan jag publicerade ett blogginlägg men det har varit mycket nu på den senaste tiden och så har jag varit i västerås och dalarna i över en vecka och har då inte haft tillgång till internet ;) En massa fina bilder kommer att komma :) Harre gott igelkott ett "riktigt" inlägg snart jag lovar :)


Jo köp The Sims 3

Förlåt att jag lät min frustration gå över hela the sims 3 ärlig talat är det inte så fruktansvärt jag skyllde allt på spelet och det var inget fel med min dator men jo allt var min dators fel, testade spelet på syrrans dator och där funkade det fin fint :) sorry för det ^^ nu ska jag ge spelet en ny chans! KÖP THE SIMS 3 det är SUPERKUL när det inte segar :D

KÖP ALDRIG THE SIMS 3

JAG MENAR ALLVAR KÖP ALDRIG THE SIMS 3 DU KOMMER ÅNGRA DET RESTEN AV DITT LIV, TROTS ATT ALLA ANDRA SPEL FUNKAR PÅ MIN DATOR SEGAR SIMS 3 JÄTTE MYCKET DET TAR NÄSTAN 1 TIMME ATT KOMMA TILL KVARTERET, DET TAR LÄNGRE ÄN 1 TIMME ATT AVSLUTA OCH DET ÄR INTE MIN DATORS FEL!!!! JAG LA UT 500 SPÄNN PÅ DET OCH DET VAR INTE VÄRT ETT ÖRE! JAG FÖRSÖKTE LÄMNA TILLBAKA DET MEN DEM PÅ AFFÄREN SA: "NEJ MAN KAN INTE LÄMNA TILLBAKA SPELET MEN DU KAN FÅ ETT NYTT" JO TJENA JAG VILL JU VERKLIGEN HA ETT NYTT DET SKULLE JU INTE HJÄLPA!!!!! HÄR HAR JAG STÅTT OCH SPRAT OCH SAMLAT OCH VA FÅR MAN TILLBAKA?!

med "vänliga" hälsningar Fotoiblo......

Närpolis

Nu har jag läst igenom nästan hela polisens hemsida om t.ex. ansökningsgrejs, krav för att bli polis, har även läst om olika sorters poliser och en himla massa mer, först tänkte men gud vad mycket det är man ska kunna alla krav och allt och fick en liten känsla på att jag redan nu skulle ge upp O.o men så lätt slipper jag inte undan inte! Jag vill fortfarande bli polis trots att det tar flera års utbildning kollade även igenom deras statistik och t.ex. ett år var det lite över 7000 sökande men endast 300 blev antagna eller vad det heter och nått år var det 7000 sökande men 800 antagnaså det varierar mycket men liksom dem 6200 andra får börja om eller ge upp stackare :/ Så chansen är liten men aa... det har ju stor betydelse om hur mycket man tränar upp sig m.m. Jo och sedan till rubriken av detta inläss det är Närpolis jag vill bli det menas med att: Närpoliser finns över hela landet och är de poliser de flesta av oss kommer i kontakt med. De patrullerar på stan och arbetar på polisstationer och poliskontor. Ungefär hälften av alla poliser i Sverige arbetar som närpoliser. (Text med fet stil kommer direkt härifrån, polisens hemsida)

God natt allihopa :) nu loggar jag ut (men ska inte sova ännu såklart^^)

RSS 2.0