The sims 3

Okej nu kommer en liten recension om spelet The Sims 3 skärmdumpor (som det kallas) och små korta filmer kommer (dock inget ljud då det inte följer med när man filmar på the sims 3) Ha en tevlig läsning och tittning ^^
Skriver information om varje bild/film under föremålet!


Jajamensan avundsjuka är en stor grej i detta superroliga spel. Här ser ni en rik tjej vid namn Daisy (vit klädsel) och en flörtig tjej  vid namn Stacy (rosa klädsel) som blir tillsammans med killen vid namn Adam (svart klädsel) Daisy och Stacy är syskon och Adam är Daisy's före detta men Adam tröttnade på Daisy's klagande och tjatande.


Ordna en mysig eld vid poolen kanske sitt där och ät t.ex. någon fisksort som du själv har fiskat eller köp en butiken. Bjud in några grannar och några vänner så blir det en höjdarkväll men vill du hellre ha en egen stund för dig själv så ja gör då som Adam (på bilden) Det går även att grilla annat du har köpt eller plockat...


Köp en gitarr och designa den själv, du kan rent av bestämma stil nästan HELT! När dú har tränat upp dig kan du spela för publik och tjäna en "liten" slant nej den är inte liten när du är riktigt bra kan du ju spela för dricks. Hon på bilden heter Sara och den simmen är den jag jobbar mest med hon är nu rockstjärna och kan skriva autografer och senast hon spelade för dricks tjänade hon över 2000 § och hon spelade inte länge kan jag säga!


På bilden ovan ser du Adam som är ute och joggar, välj själv vart du vill att din sim ska jogga/springa/gå och även hur långt/länge.


Känner du för att bråka gå då till närmaste granne eller varför inte ett hushåll på andra sidan stan? Du kommer garanterat in men frågan är när du blir utkastad! Här bråkar Sara med en strackars svag gubbe som stal hennes tomater från hennes underbara tomatplantodling! Gissa vem som vann? ;)


 
Nu hoppar vi till en annan del av staden. Till hushållet Kencley Tre syskon, en rik, en fegis och en flörtig.


Här ovanför ser ni en väldigt glad och utåtriktad flicka som lägger ner all tid på sina tomat plantor men hon odlar även en mycket unik och sällsynt frukt som heter Eldfrukt dem är svårodlade och ett enda misstag leder till att den vissnar. Äppelträd har hon också och även vindruvor.


Närbild på flickan som kommer sno en annan persons make.


här ser ni Förstöra äktenskapsflickan (blonda) maken och frun detta är när blondinen har lärt känna mannen ganska bra.....


Ehm... och detta är när de gifta har separerat och mannen har övergått till den onda? flickan. hur kommer detta förhållande sluta? Har flickan hittat den rätta eller kommer hon att leta vidare och dumpa mannen?


Nu kommer en gnutta filmklipp. Dem är inte redigerade eller klippta så ta dem med en nypa salt...




Fortsättning följer....

Kommentarer
Postat av: Ida

Blir så sugen på the sims 3, när jag ser det här :)

2009-07-02 @ 11:05:32
URL: http://ida900.blogg.se/
Postat av: Joline [ F O T O ]

Jag är en riktigt Sims-nörd! :) Men du, det jag inte fattar hur man gör är att designa sakerna själv (möbler, tapeter o.sv) Och hur gjorde du den svarta klänningen med Chanel-märke? Vore tacksam för svar! Svara gärna i min blogg.



Fin blogg förresten! :)

2009-10-20 @ 13:27:04
URL: http://rangelben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0